Učenje pisanja nikada nije bilo ovako LAKO (EASY)

STABILO EASY Start

Učenje pisanja nikada nije bilo ovako lako (easy). EASY Start porodica pruža savršene olovke za početak školovanja. Bez obzira na to da li Vaše dete želi da nauči kako se piše ili crta. Specijalno dizajnirane olovke će učiniti vežbanje intuitivnim i zabavnim. Od prvih škrabotina pa sve do učenja kako se piše kurzivom:
Postoji savršena olovka za svaku priliku: bojenje, učenje pisanja, usavršavanje veštine rukopisa.

Kupi odmah

O Easy Start porodici

EASY Start porodica predstavlja živopisnu i ergonomičnu paletu posebno dizajniranu za učenje i unapređenje veštine rukopisa u mladom uzrastu. Proizvodi su razvijeni uz pomoć stručnjaka za motoričke sposobnosti (Prof. dr ing Ralph Bruder, šef Instituta za Ergonomiju na Tehničkom univerzitetu Darmstadt, i dr Christian Marquardt, stručnjak za fine motoričke sposobnosti, u Munich-Bogenhausen bolnici). Olovke su dostupne u verziji za levoruke i za desnoruke osobe (proverite znak R ili L na olovci kako biste pronašli odgovarajuću olovku za vaše dete). Svaka grafitna i hemijska olovka je dizajnirana sa posebnom namenom koja ne samo da će obezbediti inteligentni i intuitivni temelj za početnike, već je i zaista zabavna za upotrebu. Jer možete poboljšati svoje veštine rukopisa samo ako se zabavljate u procesu.

STABILO EASY Start linke Hand
STABILO Malen

Bojenje:

Crtež je prvi korak u učenju pisanja (uzrast 4+). Prvi kontakt sa olovkama se odigrava prilikom crtanja. Najvažniji pokretači za zabavno iskustvo bojenja su široka paleta boja, stabilna mina i ugodno prijanjanje.
Stabilo EASYcolors pruža savršene olovke koje će automatski pomoći sa pravilnim položajem ruke. S obzirom na izvanredne boje, čak i prvi pokušaji crtanja će sigurno predstavljati lična remek dela.

STABILO Lernen

Učenje pisanja:

Za decu od 5 do 7 godina, učenje pisanja je putovanje koje počinje sa pravilnim položajem ruke. Ugodno prijanjanje i robustan vrh uslovi su za pozitivno putovanje u tom uzrastu u kom deca samo razvijaju svoje motoričke sposobnosti i pravilan pritisak olovke tokom pisanja. STABILO EASYgraph pruža izvanrednu olovku za početnike koji treba da razviju pravilan položaj ruke za pisanje i škrabanje, dok je STABILO EASYergo 3.15 olovka specijalno razvijena za decu koja započinju školovanje i koja uče i poboljšavaju svoj rukopis.

STABILO ?ben

Usavršavanje rukopisa:

Vežbanje je najvažniji deo putovanja pri učenju pisanja. Deca od 8 do 12 godina razumeju kako rukopis funkcioniše i razvijaju lični stil rukopisa, sa svesnim osećajem za pritisak olovke i fine linije.STABILO EASYergo 1.4 olovka će učiniti da vežbanje bude više kao igra za početnike, pa čak i za napredne mlade pisce koji žele da dodatno unaprede svoj rukopis.

Pronađi distributera u blizini ili drugu online prodavnicu:

Buy Online Nađi najbližu prodavnicu Buy Online