Skip to main content
Suche schließen

Blijf thuis en teken met STABILO

Welkom op onze tekenen en kleuren pagina! Hier vind je kleurplaten, leer je tekenen met de tekentutorials en kun je lekker creatief aan de slag met leuke knutsel ideeën.
Papier, stiften, potloden, een printer en een schaar is alles wat je nodig hebt!

Deel je tekeningen en andere creaties met ons via #stayathomeanddraw

Kleurplaten voor Pasen!

Om helemaal in de Paassfeer te komen, kun je lekker aan de slag met het inkleuren van deze Paaskleurplaten! Lekker vrolijk en leuk om in te kleuren en misschien wel op te sturen naar bijvoorbeeld opa en oma of een vriendje of vriendinnetje. Daar maak je ze vast heel blij mee! Veel kleurplezier en alvast een fijne Pasen!
Download gratis

DIY inspiratie voor Pasen: Leuke Paasdecoratie!

DIY inspiratie voor Pasen: Schattig Paaslichtje!

Leer tekenen met STABILO

Zo teken je een draak, eenhoorn, kat, schattig konijntje, een auto en nog véél meer!

Met 29 leuke tekentutorials - voor beginners en gevorderden - laten we je stap voor stap zien hoe je de leukste dieren en dingen tekent.

Iedereen kan tekenen!
Naar de video's

Heel veel leuke kleurplaten!

Eenhoorns, olifanten, beren, een dinosaurus, een enge vampier, een mooie onderwaterwereld, sierlijke zwanen en zelfs een mandala - héél veel kleurplezier voor jong én oud!

Als je één van de onderwerpen leuk vindt, dan vind je hier de losse bestanden van de kleurplaten voor kleine kinderen (7 pagina's), mandala tekeningen voor grotere kinderen of volwassenen (6 pagina's), verschillende eenhoorns (6 pagina's) en de spannende vampier tekeningen (3 pagina's).
Download gratis

Grappige STABILO kleurplaten gemaakt door @stefftrommler

Deze 8 grappige kleurplaten voor kinderen zijn gemaakt door @stefftrommler!
In de PDF vind je de volgende motieven: een robot, giraf, paard, dino, eenhoorn, olifant, haai en een draak. Veel kleurplezier met STABILO!
Download

DIY inspiratie: Monster maskers

We hebben een paar monster maskers voor jullie om te printen, in te kleuren en alléén thuis te dragen! Véél te eng om mee naar buiten te gaan! Kleur ze in met je favoriete STABILO potloden en viltstiften en leef je lekker in in jouw monster!
Download

STABILO DIY - knutsel een papieren kroon

Met deze kroon wordt je een echte koning of koningin! Print de kroon, knip 'm uit en versier 'm zoals jij het wil!
Perfect voor verjaardagsfeestjes of een verkleedpartij.
Download de kroon

Perfecte producten voor tekenen en kleuren

Bekijk ook onze STABILO handletter pagina

Op zoek naar creatieve inspiratie voor tieners en volwassenen? Volg dan de link naar onze "Handletter pagina". Super leuke en inspirerende content voor iedereen die zich graag creatief uitleeft. Leren tekenen, handletteren, templates om te downloaden en uit te printen en héél veel inspiratie. We hebben zelfs een complete Hand- en brushlettering guide voor je waarmee zowel beginners als gevorderden aan de slag kunnen met handletteren én brushletteren! Veel plezier!
Naar "handletter" pagina

Sorry, but your browser is really old.

Try to update it or use a different one. Thanks!