Skip to main content
Suche schließen

Blijf thuis en handletter met STABILO

Op deze pagina vind je héél veel content om creatief aan de slag te gaan, zoals kleurkaarten, tekentutorials, lettering tutorials, templates voor decoraties en quotes en natuurlijk de gratis STABILO Hand- en brushlettering guide. In de komende weken voegen we steeds weer nieuwe content toe.

Wat je nodig hebt om lekker aan de slag te gaan is papier, viltstiften, potloden, een printer en een schaar! Deel je creatieve letterings en kunstwerken met ons via #stayathomeandcreate

De STABILO Hand- en brushlettering guide

Met de STABILO Hand- en brushlettering guide, gemaakt door Hannah Rabenstein, leer je alles over handletteren en brushletteren. We geven je tips, achtergrondinformatie, inzicht in technieken, heel veel oefenbladen én lekker veel inspiratie.

De guide legt veel verschillende materialen en technieken uit die gebruikt worden bij het handletteren en brushletteren. Zo kun je lekker aan de slag en maak je in korte tijd de mooiste gehandletterde creaties.
Meer info en downloaden

Tips of inspiratie nodig bij het handletteren? Laat je inspireren door onze video tutorials!

Wist je dat je ook sierletters kunt maken met markeerstiften, zoals de STABILO BOSS ORIGINAL die beschikbaar is in 19 kleuren? Of dat je prachtige aquarel effecten kunt maken met de STABILOaquacolor aquarelpotloden? En met de point 88 fineliners in 47 kleuren kun je je Bullet Journal of handlettering lekker opvrolijken. Wij geven je in onze video's héél veel tips en ideeën om lekker creatief aan de slag te gaan!

STABILO creatieve quotes

Handletteren was nog nooit zo makkelijk! Kies jouw favoriete tekst en geef 'm kleur met jouw favoriete kleuren. Of laat je inspireren door de verschillende woorden en maak er je eigen creatieve quote van.
Download de quotes

STABILO brushlettering templates

Deze mooie en motiverende brushlettering templates zijn gemaakt door Katharina Till: @hints_und_kunst
Ga creatief aan de slag met deze templates en de STABILO Pen 68 brush. Veel plezier!
Download de templates

Download de STABILO lettering templates gemaakt door @stefftrommler

Deze 9 unieke lettering templates met originele quotes zijn gemaakt door @stefftrommler! Veel plezier met kleuren en letteren met STABILO!
Download PDF

Stijvolle STABILO kleurkaarten

Je kunt deze kleurkaarten inkleuren met je favoriete kleuren of je kunt je laten inspireren door de voorbeelden en ze gebruiken voor je eigen kaartjes. Laat je creativiteit de vrije loop!
Download de kleurkaarten

De perfecte producten voor brushlettering!

Bekijk ook de STABILO tekenpagina

Op zoek naar inspiratie voor kinderen? Bekijk dan onze STABILO tekenpagina. Daar vind je kleurplaten, leer je dingen en dieren tekenen en kun je knutselwerkjes maken. Papier, stiften, potloden, een printer en een schaar is alles wat je nodig hebt!
Naar de tekenpagina

Sorry, but your browser is really old.

Try to update it or use a different one. Thanks!