Skip to main content
Suche schließen

Creëren met STABILO

Op deze pagina vind je héél veel content om creatief aan de slag te gaan, zoals kleurkaarten, tekentutorials, lettering tutorials, templates voor decoraties en quotes en natuurlijk de gratis STABILO Hand- en brushlettering guide.

Wat je nodig hebt om lekker aan de slag te gaan is papier, viltstiften, potloden, een printer en een schaar! Deel je creatieve letterings en kunstwerken met ons via #stabilo

De STABILO Hand- en brushlettering guide

Met de STABILO Hand- en brushlettering guide, gemaakt door Hannah Rabenstein, leer je alles over handletteren en brushletteren. We geven je tips, achtergrondinformatie, inzicht in technieken, heel veel oefenbladen én lekker veel inspiratie.

De guide legt veel verschillende materialen en technieken uit die gebruikt worden bij het handletteren en brushletteren. Zo kun je lekker aan de slag en maak je in korte tijd de mooiste gehandletterde creaties.
Meer info en downloaden

Creatieve activiteit: Happiness Happens

Een dosis creativiteit en een paar STABILO’s zijn genoeg om momenten van geluk rond een doe-het-zelf activiteit te delen.

Download onze gratis template om te beginnen, laat je dan leiden door je verbeelding!
Download template

Tips of inspiratie nodig bij het handletteren? Laat je inspireren door onze video tutorials!

Kent u alle facetten van het potlood STABILO woody 3in1? Wist je dat je ook sierletters kunt maken met markeerstiften, zoals de STABILO BOSS ORIGINAL die beschikbaar is in 19 kleuren? Of dat je prachtige aquarel effecten kunt maken met de STABILOaquacolor aquarelpotloden? Met STABILO zijn de creatieve mogelijkheden eindeloos...

Wij geven je in onze video's héél veel tips en ideeën om lekker creatief aan de slag te gaan!
En dank aan @little_dots_creation voor het maken van de video's woody 3in1!

STABILO mandala kleurplaten

Hier kun je een aantal hele mooie mandala kleurplaten gratis downloaden. In de PDF find je verschillende kleurplaten met een vos, zwaan, octopus en een bloemen mandala.
Download

STABILO creatieve quotes

Handletteren was nog nooit zo makkelijk! Kies jouw favoriete tekst en geef 'm kleur met jouw favoriete kleuren. Of laat je inspireren door de verschillende woorden en maak er je eigen creatieve quote van.
Download de quotes

STABILO brushlettering templates

Deze mooie en motiverende brushlettering templates zijn gemaakt door Katharina Till: @hints_und_kunst
Ga creatief aan de slag met deze templates en de STABILO Pen 68 brush. Veel plezier!
Download de templates

Download de STABILO lettering templates gemaakt door @stefftrommler

Deze 9 unieke lettering templates met originele quotes zijn gemaakt door @stefftrommler! Veel plezier met kleuren en letteren met STABILO!
Download PDF

De perfecte producten voor brushlettering!

Bekijk ook de STABILO tekenpagina

Op zoek naar inspiratie voor kinderen? Bekijk dan onze STABILO tekenpagina. Daar vind je kleurplaten, leer je dingen en dieren tekenen en kun je knutselwerkjes maken. Papier, stiften, potloden, een printer en een schaar is alles wat je nodig hebt!
Naar de tekenpagina

Sorry, but your browser is really old.

Try to update it or use a different one. Thanks!