Skip to main content
Suche schließen

My STABILO journal

Maak je eigen Bullet Journal® met STABILO!

My STABILO journal

Maak je eigen Bullet Journal® met STABILO!

Bullet Journal®, uw creatief logboek

Met wat creativiteit tover je een simpel notebook om tot een persoonlijke planner die je kunt gebruiken om bij te houden wat je hebt gedaan, je dag te organiseren en te plannen wat je nog wil doen. Het is aan jou om er je eigen persoonlijke Bullet Journal® van te maken! Ryder Caroll, een ontwerper uit New York, bedacht het Bullet Journal® concept om de inhoud van zijn planning overzichtelijk en gestructureerd te maken op een systematische en creatieve manier. Meer informatie kun je vinden op www.bulletjournal.com!

Stefan Kunz

Deze video met Stefan Kunz, een beroemde handletter artist uit Zürich (Zwitserland), laat de basis zien van hoe je je eigen Bullet Journal® (BuJo®) kunt maken.

Klaar met alle post-its, to-do lijstjes en boodschappenlijstjes die overal rondslingeren? Een Bullet Journal® biedt uitkomst! Onze video tutorial geeft je alle basis informatie over Bullet Journaling: van “How to start” tot heel veel héle creatieve ideeën. Dát is de STABILO manier! Veel plezier bij het kijken en het maken van je eigen BuJo®!

De perfecte producten voor jouw Bullet Journal®!

Voor creatieve schetsen, contouren en details

De STABILO pencil 160 schetst dunne lijnen voor de perfecte start in je Bullet Journal®. Met de STABILO SENSOR kun je de lijnen en contouren overtrekken. De STABILO point 88 is ideaal voor kleurrijke en fijne lijnen, details en het maken van notities.

Maak het kleurrijk!

De STABILO pointMax fineliners brengen kleur in elk Bullet Journal en zijn fantastisch voor het maken van hoofdstukken en kopteksten. Trek de aandacht naar belangrijke zaken met de STABILO BOSS ORIGINAL markeerstiften met neon én pastel kleuren. De STABILO Pen 68 viltstiften zijn perfect om héél veel kleur te brengen in elke BuJo®. STABILO geeft je de perfecte basis voor jouw Bullet Journal®!

Hou je meer van subtiele kleuren?

Een eenhoorn? Een ijsje? Een cupcake? Hoe zouden ze er uitzien zonder pastelkleuren? STABILO heeft magische pastel sets met de STABILO point 88, STABILO Pen 68 en BOSS ORIGINAL Pastel. Alleen al de namen van deze zachte kleuren zorgen dat je in de relax stand gaat. Wat dacht je van melkachtig geel, crèmig perzik, fris mint, poederroze, vleugje turquoise en lila blush?

Sorry, but your browser is really old.

Try to update it or use a different one. Thanks!