Skip to main content
Suche schließen

My STABILO journal

Maak je eigen Journal met STABILO!

My STABILO journal

Maak je eigen Journal met STABILO!

Een beetje motivatie

Ontbreekt het je momenteel aan inspiratie om je journal aan te vullen en nieuwe kleurrijke pagina’s te ontwerpen ?

Vind in bijgaande video 3 tutos met 3 creatieve en motiverende ideeën.
  • Pagina’s met positieve gedachten : schrijf elke dag iets positiefs in je journaal !
  • Een gewoonte-tracker : met deze tool kan je wekelijks of maandelijks, door een reeks kleine vakjes in te kleuren, je doelstellingen opvolgen.
  • Een stemming-tracker : de beroemde “Mood tracker” is een hulpmiddel om je gemoedsstemming dagelijks op te volgen. Het principe is simpel : geef aan elke stemming een kleur (dynamisch, angstig, energiek, gelukkig, gestrest, productief, verdrietig, enz.), noteer aan het einde van elke dag jou overheersende stemming in je Journal.

Jouw Journal «speciaal examen»

En waarop zou jij je manier van studeren niet veranderen? Het Journal staat bekend als een creatief middel, maar biedt tevens een veelvoud aan andere mogelijkheden.

Hij kan zelfs, door middel van verschillende tools, een ondersteuning bieden bij de organisatie van je herhalingen.

De perfecte producten voor jouw journal!

Voor creatieve schetsen, contouren en details

De STABILO pencil 160 schetst dunne lijnen voor de perfecte start in je Journal. Met de STABILO SENSOR kun je de lijnen en contouren overtrekken. De STABILO point 88 is ideaal voor kleurrijke en fijne lijnen, details en het maken van notities.

Maak het kleurrijk!

De STABILO pointMax fineliners brengen kleur in elk Journal en zijn fantastisch voor het maken van hoofdstukken en kopteksten. Trek de aandacht naar belangrijke zaken met de STABILO BOSS ORIGINAL markeerstiften met neon én pastel kleuren. De STABILO Pen 68 viltstiften zijn perfect om héél veel kleur te brengen in elke Journal. STABILO geeft je de perfecte basis voor jouw Journal!

Sorry, but your browser is really old.

Try to update it or use a different one. Thanks!