Skip to main content
Suche schließen

My STABILO journal

Maak je eigen Bullet Journal® met STABILO!

My STABILO journal

Maak je eigen Bullet Journal® met STABILO!

Bullet Journal®, uw creatief logboek

Met wat creativiteit tover je een simpel notebook om tot een persoonlijke planner die je kunt gebruiken om bij te houden wat je hebt gedaan, je dag te organiseren en te plannen wat je nog wil doen. Het is aan jou om er je eigen persoonlijke Bullet Journal® van te maken! Ryder Caroll, een ontwerper uit New York, bedacht het Bullet Journal® concept om de inhoud van zijn planning overzichtelijk en gestructureerd te maken op een systematische en creatieve manier. Meer informatie kun je vinden op www.bulletjournal.com!

Een beetje motivatie

Ontbreekt het je momenteel aan inspiratie om je BuJo aan te vullen en nieuwe kleurrijke pagina’s te ontwerpen ?

Vind in bijgaande video 3 tutos met 3 creatieve en motiverende ideeën.
  • Pagina’s met positieve gedachten : schrijf elke dag iets positiefs in je journaal !
  • Een gewoonte-tracker : met deze tool kan je wekelijks of maandelijks, door een reeks kleine vakjes in te kleuren, je doelstellingen opvolgen.
  • Een stemming-tracker : de beroemde “Mood tracker” is een hulpmiddel om je gemoedsstemming dagelijks op te volgen. Het principe is simpel : geef aan elke stemming een kleur (dynamisch, angstig, energiek, gelukkig, gestrest, productief, verdrietig, enz.), noteer aan het einde van elke dag jou overheersende stemming in je Bullet Journal®.

Jouw Bullet Journal® «speciaal examen»

En waarop zou jij je manier van studeren niet veranderen? Het Bullet Journal® staat bekend als een creatief middel, maar biedt tevens een veelvoud aan andere mogelijkheden.

Hij kan zelfs, door middel van verschillende tools, een ondersteuning bieden bij de organisatie van je herhalingen.

De perfecte producten voor jouw Bullet Journal®!

Voor creatieve schetsen, contouren en details

De STABILO pencil 160 schetst dunne lijnen voor de perfecte start in je Bullet Journal®. Met de STABILO SENSOR kun je de lijnen en contouren overtrekken. De STABILO point 88 is ideaal voor kleurrijke en fijne lijnen, details en het maken van notities.

Maak het kleurrijk!

De STABILO pointMax fineliners brengen kleur in elk Bullet Journal en zijn fantastisch voor het maken van hoofdstukken en kopteksten. Trek de aandacht naar belangrijke zaken met de STABILO BOSS ORIGINAL markeerstiften met neon én pastel kleuren. De STABILO Pen 68 viltstiften zijn perfect om héél veel kleur te brengen in elke BuJo®. STABILO geeft je de perfecte basis voor jouw Bullet Journal®!

Sorry, but your browser is really old.

Try to update it or use a different one. Thanks!