Skip to main content
Suche schließen

STABILO Creative Book gemaakt door Hannah Rabenstein

Inspirerende ideeën voor alle speciale momenten! Download het Creative Book gratis!
Download hier

Creatief aan de slag met STABILO

Dit creatieve boek, gemaakt door Hannah Rabenstein, staat vol creatieve ideeën voor de mooiste en leukste momenten die we beleven door het hele jaar heen! Lente, zomer, festivals, cadeau ideeën, decoraties, kerst, oud & nieuw feestjes... we hebben (bijna!) overal aangedacht.

Je kunt alle projecten stap voor stap volgen of je kunt ze gebruiken ter inspiratie voor je eigen creatieve ideeën. We hopen in ieder geval dat je veel plezier hebt met dit creatieve boek en natuurlijk met het maken van je mooiste creaties!

DE HIGHLIGHTS IN HET CREATIEVE BOEK:

  • Stap voor stap uitleg van meer dan 20 creatieve projecten
  • Leer nieuwe technieken en kleureffecten die je kunt maken met STABILO producten
  • Gratis templates om te downloaden met heel veel inspiratie
  • Handige time-lapse video tutorials van de verschillende projecten

Creatief plezier met STABILO!

Je kunt onze producten niet alleen gebruiken op gewoon wit papier, maar op allerlei ondergronden, zoals licht of donker papier of karton, tasjes, enveloppen, inpakkpapier, papier-mâché, hout en nog véél meer. Je creativiteit kent geen grenzen!

Het boek bevat heel veel ideeën om gezelligheid mee te verspreiden met bijvoorbeeld vrolijke notities, lieve groetjes, feestelijke felicitaties, kleine cadeautjes en nog veel meer. Zo worden het onvergetelijke en unieke momenten met een creatieve én persoonlijke touch. Er staan ook ideeën in het boek voor gepersonaliseerde projecten op verschiillende ondergronden, zoals op hout en glas met de STABILO Write-4-all en STABILO woody 3in1.

Van 3D schaduwen tot schitterende glitter accenten, kleuren blenden en unieke aquarel effecten - STABILO producten kunnen gebruikt worden om eindeloos veel creatieve technieken en coole effecten te maken. Maak ze extra levendig met de grote keus uit veel mooie, heldere kleuren en lijndiktes van de verschillende pennen en viltstiften.

Het Creative Book gemaakt door Hannah Rabenstein – download en print gratis:

Het hele boek (108 pagina's):

Alleen de templates (8 pagina's):
STABILO Creative Book designed by Hannah Rabenstein
STABILO Creative Book designed by Hannah Rabenstein
STABILO Creative Book designed by Hannah Rabenstein
STABILO Creative Book designed by Hannah Rabenstein

Heel veel tutorial videos!

Bij het STABILO Creative Book horen 32 time-lapse video's waarin stap voor stap ieder project wordt uitgelegd. Scan de qr-code bij het project in het boek en bekijk de video! Hieronder zie je alvast twee van de video's: Hoe je een mooie papieren box maakt en hoe je een "love" slinger maakt met toffe aquareleffecten!

Hannah Rabenstein

"Mijn fascinatie voor letters begon net voordat ik met mijn design studie in Nürnberg begon en is nu, meer dan 11 jaar later, nog steeds niet verdwenen.
In deze tijd heb ik het mooie van de 26 letters van ons alfabet en alle cijfers met de vele details en karakteristieken ontdekt en zijn ze snel de focus in mijn werk geworden.
Tijdens mijn studie, waarin ik me specialiseerde in typografie, is mijn fascinatie steeds groter geworden en heb ik mijn kennis uitgebreid. Ik ben nu een echte lettering fanaat!
Nu ik al meer dan 7 jaar als freelancer werk met lettering, kalligrafie, graffiti en grafisch design, kan ik met zekerheid zeggen dat ik me niks beters kan voorstellen.
Het werken met letters is heel veelzijdig en dat maakt het werken aan alle verschillende projecten zo leuk. Of het nou het ontwerpen van logo's is, klassiek werk op papier, grote etalages, muren of tafels, digitaal en analoog met elkaar gecombineerd, verschillende technieken en hulpmiddelen - ieder project heeft zijn eigen uitdagingen. De wereld van het (hand)schrift is grenzeloos en overal aanwezig. Zo is mijn leven ook: ik focus me niet alleen in mijn werk op letters, maar ook in mijn vrije tijd. Letters hebben en zullen altijd mijn volle enthousiasme en liefde krijgen."

Hannah's Instagram account:
www.instagram.com/hannah_rabenstein
Hannah Rabenstein

De perfecte producten voor jouw creatieve projecten:

Sorry, but your browser is really old.

Try to update it or use a different one. Thanks!