Skip to main content
Suche schließen

De handlettering-gids van STABILO, gerealiseerd door Hannah Rabenstein

Duik onder in de letterwereld en leer de kunst van handlettering. Download en print gratis onze handleiding !
Download

STABILO Pen 68 brush
Viltstift met flexibele penseelpunt

De Pen 68 brush is door de stevige, maar toch flexibele punt uitermate geschikt voor zowel beginners als gevorderde brushlettering artists. Dit maakt deze brush viltstift echt uniek! Nu verkrijgbaar in 30 prachtige kleuren. De inkt op waterbasis bevat zeer veel pigment en is daardoor ideaal om mee te aquarelleren. Zo kun je eindeloos de mooiste effecten creëren.

STABILO Hand- & Brush-Lettering Guide Inspiration 1

Volg de gids voor het aanleren van de handlettering-kunst !

De STABILO-handleiding voor handlettering & brushlettering is de perfecte inleiding tot het aanleren van lettering ! Hij werd samengesteld door Hannah Rabenstein. Deze gids laat je de werktuigen en technieken ontdekken voor handlettering en het gebruik van een penseelstift. De gids geeft je tevens raad en inspiratie om je te helpen je creativiteit de vrije loop te laten.

Ontdek alles wat je moet weten over de basistechnieken en de mogelijke effecten met de penseelstift STABILO Pen 68 brush. Met zijn flexibele penseelpunt is het mogelijk om verbazingwekkende creaties de maken. Bovenop de theorie, vindt je in deze gids ook vele pagina’s gevuld met inspiratie en oefeningen, verschillende modellen en alfabetten.

Lettering en de kunst van het invullen van letters

Handlettering is één van de nieuwste creatieve trends ! Onze STABILO lettering-handleiding staat vol met raad en inspiratie, zowel voor beginners als voor experten. Hij is jouw gids bij het betreden van de wonderlijke wereld van handlettering. Je zult hier ook het kleurrijke gamma van STABILO-producten ontdekken alsook vele toepassingen en nieuwe manieren om jouw creativiteit te uiten. Deze gids stelt verschillende schrijfstijlen voor, geeft stap voor stap instructies voor fabuleuze kleur- en waterverfeffecten en nog meer !
Download de handleiding
 STABILO Hand- & Brush-Lettering Guide Inspiration 2

De STABILO handlettering-gids, gerealiseerd door Hannah Rabenstein : download hem gratis !

Hanna Rabenstein, de maker van deze gids

"Mijn fascinatie voor letters begon juist voor ik mijn studies voor design aan Nuremberg begon. Zij is nog steeds even sterk.

Mijn studies, waarbij ik me gespecialiseerd heb in typografie, hebben me geholpen deze fascinatie en kennis verder uit te breiden. Ik ben een echte liefhebber van letters geworden. Beter kon ik niet dromen. Het multidimensionale karakter van het werk met letters maakt elk project spannend. De wereld van (manueel) schrijven is bijna grenzeloos !

Ik ben erg dankbaar dat ik in dit specifieke tijdperk mag leven : vakmanschap is een echte antidota voor digitalisering. Werken met letters combineert echt vakmanschap en beeldende kunst en het geeft een prachtige combinatie. Bovendien is elke creatie uniek.

Wat de taak ook mag zijn, ongeacht de gewenste weergave of de te ontwerpen opdracht : elk project begint met een blad papier en een goed oud potlood. Er is geen andere oplossing !

Het verheugd me om mijn ervaring, verleden en kennis met anderen te kunnen delen. Om hen te helpen en aan te moedigen en vooral om hen te inspireren ! Typografie, handlettering, kalligrafie, graffiti – ongeacht het schrijftype, ze zijn allemaal ongelooflijk interessant. Ook al lijken letters of lettertypen, in de eerste instantie, beperkt : uw fantasie is dat niet."

Haar Instagram-account :
www.instagram.com/hannah_rabenstein
Designerin Hannah Rabenstein
Show product
STABILO Pen 68 brush
STABILO Pen 68 brush
30 kleuren
Show product
STABILO Pen 68 brush ColorParade 20 stuks
STABILO Pen 68 brush ColorParade 20 stuks
19 kleuren
Show product
STABILO Pen 68 brush metalen etui 25 stuks
STABILO Pen 68 brush metalen etui 25 stuks
19 kleuren
Show product
STABILO Pen 68 brush etui 12 stuks
STABILO Pen 68 brush etui 12 stuks
12 kleuren

Sorry, but your browser is really old.

Try to update it or use a different one. Thanks!