Skip to main content
Suche schließen

STABILO close-up

Wie we zijn, waar we voor staan en hoe we succesvol zijn geworden in de markt.

Wie we zijn

Het familiebedrijf STABILO is één van 's werelds meest toonaangevende fabrikanten van schrijfwaren en staat voor Duitse kwaliteit, een overweldigende variatie aan kleuren en baanbrekende innovatieve kracht. De producten van STABILO zijn wereldwijd geliefd en maken het leven van miljoenen gebruikers elke dag een beetje kleurrijker.

STABILO is onderdeel van de Schwan-STABILO Group. Met meer dan 1.500 medewerkers produceren we de favoriete producten van onze gebruikers voor tekstmarkeren, schrijven en kleuren. Onze producten, die worden geproduceerd in onze eigen fabrieken in Weißenburg (Duitsland), Český Krumlov (Tsjechische Republiek) en Johor Bahru (Maleisië), zijn wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 180 landen. Al meer dan 160 jaar maken we producten die net zo zijn als ons merk: trendbewust, inspirerend en met een visie.

Onze waarden

We zijn allemaal onderdeel van een team, elke medewerker levert zijn bijdrage. We hebben vertrouwen in elkaar en kunnen op elkaar rekenen. Dat maakt ons sterk en zelfverzekerd - maar tegelijkertijd ook kritisch. Onze zes fundamentele waarden – nastreven van gezamenlijke doelen, wederzijds vertrouwen, teamwork, zelfkritiek, succes en vertrouwen – komen voort uit dit basisprincipe. Naar onze mening hebben waarden geen zin als we ze niet naleven. Deze uitdaging gaan we daarom dagelijks vol enthousiasme aan! De waarden van ons bedrijf zijn van grote invloed op zowel ons dagelijks werk als de bedrijfscultuur.
Schwan-STABILO Holding Schwan Cosmetics Deuter Ortovox Maier Sports Gonso STABILO

Ontdek de Schwan-STABILO Group!

STABILO International GmbH is onderdeel van de Schwan-STABILO Group. Dit internationaal actieve bedrijf heeft drie onafhankelijke business areas: Cosmetica, Schrijfinstrumenten en Outdoor.

Schwan Cosmetics is een leidende private label producent van cosmetische potloden en producten wereldwijd. De vier outdoor merken Deuter, Ortovox, Maier Sports en Gonso zijn geroemd voor hun innovatieve geest en topkwaliteit. Neem eens een kijkje bij de verschillende merken en op hun websites!

Ga met de muis over de kleuren om de websites te vinden:

Sorry, but your browser is really old.

Try to update it or use a different one. Thanks!