Skip to main content
Suche schließen
STABILO GREEN header picture

Jij kiest!
Met jouw keuze voor deze klimaatvriendelijke pennen, draag jij een steentje bij.

STABILO pointball and STABILO GREENpoint climate-neutralized

Klimaat geneutraliseerd of klimaat neutraal?

Een goede vraag. Kritisch gezien, kan er natuurlijk niet zoiets zijn als een klimaatneutraal product. Uiteindelijk kost immers alles wat we maken ruwe materialen en energie. Wat wel mogelijk is, is een product maken met een CO2 neutrale voetafdruk. Dit wordt bereikt door alle gemaakte emissies te compenseren. Daarom hebben wij het expliciet over klimaat geneutraliseerde pennen.

Onze producten STABILO GREENpoint en STABILO pointball zijn nog maar het begin. Je bent vást benieuwd naar wat er nog meer komt!

Hier vindt u onze actuele compensatiecertificaten:
Klimaatbeschermingscertificaat STABILO GREENpoint
Klimaatbeschermingscertificaat STABILO pointball

Kijk eens wat we van plan zijn:
10 Jaarplan STABILO GREENpoint, pointball, Grow
climate-neutralized

Helpen waar het er het meest toe doet.

Als je bijvoorbeeld een STABILO GREENpoint of STABILO pointball koopt, ondersteun je een klimaatproject in Kampala, Uganda, waarvan bewezen is dat het CO2 bespaart. Het inspireert ons door het grote effect op het milieu, de volksgezondheid en zelfs op het onderwijs van de kinderen.

Bekijk hier hoe slimme technologie wordt gebruikt om een ​​echt domino effect van duurzame verbeteringen te creëren!

Foto: myclimate.org
Learn more
myclimate.org project Uganda

De wereld is rond.

En deze is omgeven door een atmosfeer, die we nu pas beginnen te snappen. Hoe dan ook, wat we zeker weten: klimaat beschadigende gassen, zoals CO2, verspreiden zich snel. Dit betekent dat een ton die we kunnen besparen ergens op de wereld, net zoveel doet voor het klimaat, als een ton die we op onze eigen locatie besparen.
saving the world

Onze klimaat partners zijn echte partners.We hebben bewust gekozen voor myclimate. Omdat we onze CO2 uitstoot op holistische en wetenschappelijke basis willen berekenen en compenseren.

En omdat myclimate een echte non-profit organisatie is en de allerbeste bedoelingen heeft.

Echte partners helpen elkaar.

De experts van myclimate helpen ons enorm bij het verminderen van emissie waar deze nog steeds plaatsvindt: hier in ons bedrijf. Op alle locaties en afdelingen.

All together! Samen maken we plannen om de CO2 uitstoot te verminderen, stap voor stap.

Geef ons wat tijd – en gebruik die tijd om de beste ideeën die je hebt op te schrijven. Vanaf nu, natuurlijk, met klimaat geneutraliseerde pennen van STABILO.

In 2025 zijn we klimaatneutraal.

Als familiebedrijf is de focus van STABILO altijd gericht op de volgende generatie en de grootste uitdaging van deze generatie en de volgende generaties is klimaatverandering.

STABILO levert haar bijdrage en zal in 2025 een CO2 neutraal bedrijf zijn. "STABILO Together" is ons duurzaamheids initiatief dat we in 2020 gestart zijn.

Neem deel aan onze reis en kijk hoe je zelf een steentje bij kunt dragen.
MEER INFO

Sorry, but your browser is really old.

Try to update it or use a different one. Thanks!