Η εκμάθηση της γραφής γίνεται παιχνίδι

STABILO EASY Start

H εκμάθηση της γραφής είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξη του παιδιού. Η σειρά προιόντων STABILO EASYStart περιλαμβάνει εργαλεία γραφής κατάλληλα για την ηλικία, το μέγεθος του χεριού και το χέρι γραφής ( διατίθενται σε 2 εκδόσεις: για δεξιόχειρες & αριστερόχειρες) ώστε να επιτύχει τη μέγιστη άνεση στη γραφή από τις πρώτες προσπάθειες στην προσχολική ηλικία μέχρι την τελειοποίηση των δεξιοτήτων γραφής αργότερα.
Επειδή οι ανάγκες & οι ικανότητες ενός παιδιού είναι πολύ διαφορετικές στο διάστημα από το νηπιαγωγείο μέχρι το τέλος του δημοτικού, η σειρά STABILO EASYStart περιλαμβάνει το ιδανικό εργαλείο γραφής για κάθε περίσταση.

Αγορά

Ας γνωριστούμε με την οικογένεια EASYStart

Η οικογένεια προϊόντων STABILO EASYStart είναι μια πολύχρωμη και εργονομική σειρά προιόντων γραφής ειδικά σχεδιασμένη για την εκμάθηση και την τελειοποίηση των δεξιοτήτων γραφής που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής & σχολικής ηλικίας. Τα προϊόντα σχεδιάστηκαν με τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων κινητικών δεξιοτήτων (Prof.Dr Ing Ralph Bruder, επικεφαλή του Ινστιτούτου Εργονομίας στο Darmstadt University of Technology & Dr Christian Marquardt ειδικό στις κινητικές δεξιότητες υπεύθυνο στο τμήμα κινητικών δεξιοτήτων στο νοσοκομείο του Μονάχου) με κριτήριο τα ανατομικά χαρακτηριστικά των παιδικών χεριών για τις παραπάνω ηλικίες. Η σειρά προιόντων διατίθεται σε 2 εκδόσεις: για δεξιόχειρες & αριστερόχειρες ώστε να βρείτε το κατάλληλο μολύβι για το παιδί σας. Στα προιόντα ξεχωρίζει η εργονομική σχεδίαση που επιτρέπει στα μικρά δάχτυλα να βρουν ενστικτωδώς μια χαλαρή & ξεκούραστη θέση γραφής.

STABILO EASY Start linke Hand
STABILO Malen STABILO EASY Start Malen

Ζωγραφίζω

H ζωγραφική είναι το πρώτο στάδιο για την εκμάθηση της γραφής. Η πρώτη επαφή του παιδιού με το μολύβι πραγματοποιείται με το σχέδιο. Τα πιο αποτελεσματικά κίνητρα για μια διασκεδαστική εμπειρία ζωγραφικής είναι ένα ευρύ χρωματολόγιο, μία σταθερή μύτη και μολύβια που εξασφαλίζουν άνετο κράτημα.
Τα STABILO EASYColors βοηθούν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας να βρουν διαισθητικά τη σωστή θέση κρατήματος του μολυβιού ενώ η ποικιλία των χρωμάτων τους θα εμπνέσει τους μικρούς καλλιτέχνες να δημιουργήσουν μοναδικά σχέδια.

STABILO Lernen STABILO EASY Start Lernen STABILO EASY Start Lernen

Μαθαίνω να Γράφω

Για τα παιδιά 5-7 ετών η εκμάθηση της γραφής είναι ένα ταξίδι που ξεκινά με τη σωστή στάση του σώματος. Ένα άνετο κράτημα και μια ανθεκτική μύτη είναι οι ιδανικές συνθήκες για ένα άνετο ταξίδι. Σε αυτή την ηλικία τα παιδιά αναπτύσσουν τις κινητικές δεξιότητές τους και μαθαίνουν με πόση πίεση θα πρέπει να κρατάνε το μολύβι ώστε να μην καταπονούν & κουράζουν το χέρι τους.Η εργονομική λαβή του μολυβιού STABILO EASYgraph καθώς και η ειδική εργονομική λαβή από καουτσούκ του STABILO EASYergo 3.15 παρέχουν το τέλειο κράτημα και είναι ιδανικά για την εκμάθηση του σωστού τρόπου γραφής.

STABILO ?ben STABILO EASY Start ?ben

Τελειοποιώντας τη Γραφή

Η εξάσκηση μας κάνει καλύτερους και αποτελεί το πιο σημαντικό στάδιο της διαδρομής για την εκμάθηση της γραφής. Σε αυτό το στάδιο που ονομάζεται: "Τελειοποιώντας τη Γραφή",τα παιδιά στοχεύουν στην απόκτηση ενός ξεχωριστού & ευδιάκριτου γραφικού χαρακτήρα. Προς το σκοπό αυτό, το εργονομικό μηχανικό μολύβι STABILO EASYergo 1.4 με τη ανθεκτική μύτη και την τριγωνική λαβή απο καουτσούκ είναι το κατάλληλο.

Εύρεση κοντινότερου σημείου διάθεσης ή online καταστήματος

Buy Online Εύρεση Καταστήματος Buy Online