Skip to main content
Suche schließen

Kleuren om je geheugen te boosten

STABILO point 88 is je beste bondgenoot tijdens de lessen en bij het voorbereiden van je examens. De creatie van cursuskaarten kan een grote hulp zijn bij het leren en organiseren. Nu is het aan jou: tot ziens de chaos bij het studeren en hallo succes!

Beter organiseren = slagen

ORGANIZE
Plannen, herhalingsfiches, schema’s, mind-mapping… ieder herhaalt op zijn manier. Welke techniek je ook gebruikt, zorg ervoor dat je notities duidelijk, net en gestructureerd zijn. Gebruik KLEUREN om nog efficiënter te leren.

COLORIZE
Creëer je eigen codesysteem om belangrijke woorden en belangrijke informatie te markeren. Speel met kleuren en pictogrammen. Onderlijn, markeer, omring,… Door het gebruik van kleuren, exploiteer je je visuele geheugen. Een simpele en ludieke manier om dankzij kleuren het ONTHOUDEN te optimaliseren.

MEMORIZE
Nu is het tijd om te studeren. Wist je dat schrijven en het gebruik van je eigen woorden je geheugen kunnen helpen? Aarzel niet om geheugensteuntjes te gebruiken. Met goed gestructureerde notities en je eigen kleurcode zal het herhalen vergemakkelijkt worden. Good Luck!

Met de juiste tools

De fijne punt van de STABILO point 88 fineliner is perfect voor het maken van aantekeningen op kaarten en het samenvatten van je lessen. Plus, er zijn 55 kleuren om uit te kiezen! Dit maakt het gemakkelijk om snel belangrijke informatie te onthouden. Het kleine extraatje: dankzij de met metaal omhulde punt is hij perfect met een liniaal te gebruiken bij het onderlijnen en tekenen.

Dus, gemotiveerd? Ondervraging, examen, wedstrijd... Start! Geef je geheugen een boost met een flinke dosis kleur!

Om je een beetje te helpen...

Om de kansen aan uw kant te zetten, download ons gratis schema waarmee u uw herzieningsperioden kunt plannen en uzelf beter kunt organiseren, evenals ons blad met 10 tips van STABILO om uw examens te verzekeren!

Herzieningsschema


Onze raadgevingen bij het herhalen

STABILO point 88
STABILO point 88
55 kleuren
Etui 8 stuks STABILO point 88
Etui 8 stuks STABILO point 88
8 pastelkleuren
Zebrui 20 stuks STABILO point 88
Zebrui 20 stuks STABILO point 88
20 kleuren
Etui 10 stuks STABILO point 88
Etui 10 stuks STABILO point 88
10 kleuren
PastelParade 20 stuks STABILO point 88
PastelParade 20 stuks STABILO point 88
20 kleuren met 10 pastelkleuren

Meer inspiratie

Word lid van de community!
Deel je beste tips en beste recensie-sheets op Instagram met de hashtag #studywithpoint88

Sorry, but your browser is really old.

Try to update it or use a different one. Thanks!