Skip to main content
Suche schließen

DIY-ideeën voor Pasen met STABILO door Katja Haas
@papier.liebe

Katja houdt van letters, pennen en penselen et alles wat met creativiteit te maken heeft. Zij woont met haar familie en Oostenrijk, in de buurt van Graz en werkt sinds 2007 voor haar eigen ontwerpbureau. In 2014 ontdekte ze haar passie voor handlettering.

Laat je fantasie de vrije loop en deel je creaties! Vernoem @stabilo en gebruik de hashtag #stabilo!

DIY voor Pasen : Servetringen

Dit creatief idee, dat het hergebruik van WC-papierrollen mogelijk maakte, werd door Katja Haas bedacht (@papier.liebe en Instagram) aan de hand van STABILO woody 3in1 potloden.

Dit multi-oppervlakte-potlood is verkrijgbaar in 18 intense kleuren. Hij kan gebruikt worden als vetpotlood maar geeft de mogelijkheid tot het creeëren van prachtige aquareleffecten waardoor dit potlood ideaal is voor doe-het-zelfactiviteiten. Deze felle kleuren zullen je creaties licht geven.

Wij wensen je veel plezier met het maken van deze paasversiering om je persoonlijk tintje aan de paastafel te geven en je familie en vrienden onder de indruk te brengen.

Paas-DIY : decoratieve eieren

Hierbij een mooi decoratie-idee voor Pasen om met de familie te realiseren. Maak Paaseitjes en decoreer ze met letteringelementen, bijvoorbeeld van een oud melkpak.

Gebruik de STABILO penseelstift Pen 68 brush om de eieren een kleurtje te geven en decoreer en beschrijf ze vervolgens met de STABILO SENSOR.

Download deze modellen om je eitjes de ontwerpen

Dit eierbord zal je begeleiden en zal je helpen met het ontwerpen van je eigen Paaseieren voor je decoratie ! Het is jouw beurt : je hoeft enkel dit model te downloaden en te printen en laat vervolgens je fantasie de vrije loop.
Download

Ontdek andere creatieve uitdagingen

Terug naar uitdagingen

Sorry, but your browser is really old.

Try to update it or use a different one. Thanks!