Skip to main content
Suche schließen

Handlettering met STABILO door Katja Haas
@papier.liebe

Katja houdt van letters, pennen en penselen et alles wat met creativiteit te maken heeft. Zij woont met haar familie en Oostenrijk, in de buurt van Graz en werkt sinds 2007 voor haar eigen ontwerpbureau. In 2014 ontdekte ze haar passie voor handlettering.

Laat je fantasie de vrije loop en deel je creaties! Vernoem @stabilo en gebruik de hashtag #stabilo!

Lettering "Believe" door @papier.liebe

Deze elegante lettering werd gerealiseerd door Katja Haas (@papier.liebe) met het potlood STABILO pencil 160 en de schrijfstift STABILO SENSOR.

STABILO SENSOR bestaat in 2 verschillende puntdiktes : een fijne punt (0,3mm diameter) of medium (0,7mm diameter). De fijne versie, SENSOR F, is perfect voor precieze schema’s en toegepast schrijven. De medium versie, SENSOR M, wordt je beste bondgenoot voor een soepel geschrift, vlug noteren maar ook voor lettering en tekenen. Nog meer creatieve ideeën ? Geen probleem. Ze zijn beschikbaar in 8 kleuren.

Veel plezier ! Druk je persoonlijkheid uit aan de hand van lettering !

Download het lettering-model "Believe"

Download en print gratis dit model. Je hoeft hem nog enkel tot leven te brengen met je favoriete kleuren. De schrijfstift STABILO point 88 en de stift STABILO Pen 68 zijn beschikbaar in 47 kleuren. Zij zijn perfect voor deze activiteit !
Download

Ontdek andere creatieve uitdagingen

Terug naar uitdagingen

Sorry, but your browser is really old.

Try to update it or use a different one. Thanks!